Archive for the ‘Jeroen’ Category

Fijne Feestdagen en een super 2017…

Wednesday, December 21st, 2016

De beste wensen alvast….

Flitsupdate…

Monday, October 13th, 2014

Post op de mat alweer van onze Haupt Kommissar ubergerichts Staffel Abteilung Leeuwarden ter verbetering van de ‘verkeersveiligheid’. Deze notoire ‘Verbrecher’ was weer op heterdaad betrapt tijdens zijn criminele activiteiten. Ditmaal reed ik maar liefst 4 KM te hard! Maar gelukkig hebben we dan nog de ‘sterke arm’ die meedogenloos terugslaat en dit soort praktijken voor eens en voor altijd de kop indrukt met een mooie beschikking. Ik zal het nooit meer doen….niemals!

 

Koffer terug en weer thuis in Nederland…

Friday, August 15th, 2014

De koffer van Tessa is 24 uur na de verdwijning op Khota Baru weer keurig netjes teruggekomen. ‘s Ochtends lag er keurig netjes een briefje onder de deur van de hotelkamer met daarop de mededeling dat de koffer bij de (more…)

Koffer kwijt en KLCC Twin Towers…

Tuesday, August 12th, 2014

De reis vanaf Khota Baru met AirAsia terug naar KL verliep super tot het moment dat de bagageband slechts

(more…)

Reisdag 12 augustus

Tuesday, August 12th, 2014

Selamat Datang! Helaas moeten we ons paradijsje op Perhentian Besar alweer inruilen voor Kuala Lumpur. Daarmee is ook het aftellen begonnen naar onze terugreis. Vandaag reizen we per boot terug naar Kuala Besud en vanaf daar worden we naar Khota Baru gebracht waar we een binnenlandse vlucht om 15.00 nemen richting KL. Verwachting is dat we dan als het allemaal meezit rond 17.00 weer kunnen inchecken in het Federal hotel.

In KL hebben we morgen 13 augustus dan nog een hele dag om te shoppen (volgens Tessa en Femke) en op zich kan ik me daar wel in vinden.

Op Perhentian overigens heerlijk gehad. Zoveel moois onder water kunnen zien echt gaaf. Veel levend koraal vooral in prachtige kleuren en vis, heel veel vis. Voor de rest ook heerlijk kunnen eten bij een Thais restaurantje en daarnaast gewoon heerlijk kunnen bijkomen aan het strand.

Leuk was het ook om ook nog even van dit eiland af te hebben kunnen Facetimen en Skypen met beide opa’s en oma’s leuk!

Kortom een mooie afsluiting van de vakantie.

IMG_6251.JPG

IMG_6215.JPG

IMG_6220.JPG

IMG_6244.JPG

Schildpadje Marco…

Sunday, August 10th, 2014

Tegenover ons huisje hebben de heren van de watertaxi een klein waterschildpadje gevonden; Marco heet het kleine schildpadje. Het beestje moet rondzwemmen in een piepklein emmertje. Schattig beestje om te zien maar vrij zielig is het wel. Of we Marco ooit in het water hier gaan terugzien…. Kleine kans! Terugzetten ging ie ‘m niet zei de man van de watertaxi…

IMG_6166-2.JPG

Perhentian Besar…

Sunday, August 10th, 2014

Super om hier aan te komen met het zeer snelle speedbootje worden we supersnel naar het Perhentian Island Resort gebracht. En ja, dit is dan wel weer top! Witte stranden, palmbomen (more…)

Update Belum

Sunday, August 10th, 2014

8 augustus 2014 Aangezien het restaurant hier dermate bagger is en omdat de prijzen van dit megaslechte restaurant ook nog eens 5x over de kop gaan omdat het eerstvolgende dorpje 45 min. rijden is, ben je eigenlijk wel gedoemd om op het resort te blijven….NOT! Het is 19.07 sharp wanneer de familie Koning koers zet naar Gerik. Een reis van 45 min. Femke en Tessa mogen kiezen waar we gaan eten en het feest is compleet wanneer Gerik blijkt te beschikken over een KFC die ook nog nog eens als POI in de navigatie als eerste ‘hit’ naar voren komt. Ok, voor een keertje. De locals kijken ons gek aan wanneer 4 bleekneuzen uit een autootje stappen en bestellen bij de KFC. Kortom best wel een leuke ervaring. De reistijd van 1,5 uur nemen we op de koop toe…

Belum Rainforest…

Friday, August 8th, 2014

7 en 8 augustus 2014Selamat Datang! Dankzij het wondermiddel van Esther tegen zeeziekte hielden we ons goed stand op de groen/geel reis per boot vanaf Langkawi terug naar Kuala Kedah. Dit gold niet voor veel Maleiƫrs aan boord van het schip aangezien die behoorlijk

(more…)

Mangrove tour Langkawi en de apenbende…

Wednesday, August 6th, 2014

Klinkt als een spannend boek maar goed. Met Femke gaat het nu weer goed vandaag is ze lekker bijgekomen en heeft ze lekker met Esther aan het zwembad gezeten. Lesson learned hier….

(more…)