Koffer kwijt en KLCC Twin Towers…

De reis vanaf Khota Baru met AirAsia terug naar KL verliep super tot het moment dat de bagageband slechts

3 van de 4 koffers uitspuugde…. F&@%$*ck! Gelukkig bleef de man van de ‘luggage reclaim’ lachen en deed voorkomen alsof dit schering en inslag is bij AirAsia en ik moet zeggen; dat gevoel hadden wij ook al een beetje gezien de enorme berg ter grootte van de Kilimanjaro met het label ‘unclaimed luggage’ in het AirAsia kantoortje… Maar ok, Tessa is dus haar koffer kwijt en daarmee ook haar zomer outfits. Tegelijkertijd zijn we ook mooi van de ‘wastas’ verlost. Elk nadeel etc.

Terug in het Federal hotel in KL zijn we meteen maar naar het shopping centre gereden per taxi en hebben we Tessa in een nieuwe outfit gehesen. Zal je zien dat morgen de koffer gewoon bezorgd wordt. Maar goed, een extra spijkerbroekje kan geen kwaad.

Daarnaast koesterde ik ook nog wel de wens om de Petronas Twin Tower in het avondlicht te zien en ook dat is nu ‘gelukt’.

Morgen nog een dagje ‘hop-on-hop-off’ bus en dan is het om 19.30 tijd om naar het vliegveld te gaan. Damned….

IMG_6298.JPG

IMG_6281.JPG

IMG_6299.JPG

IMG_6283.JPG

5 Responses to “Koffer kwijt en KLCC Twin Towers…”

 1. Iris says:

  Mooie foto’s zeg! Heel leuk. Geniet nog even van de laatste dagen. Maandag begint het strakke schema weer in NL! Esther, de bootcamp wacht maandag weer op je, kan je wel vertellen dat na wat weken vakantie het niet meevalt 😉
  Goede reis, liefs v ons 4

 2. Christien says:

  Een asian outfit…leuk aandenken voor Tessa
  Koffre terug?
  Liefs en tot gauw in de straat

 3. Thank you! I still don’t know if I am brave enough to save anyone from the “Berts” though. I could jump off a cliff with no problem, but asking out a beautiful girl still turns me into a mumbling coward. Someday…

Leave a Reply