Koffer terug en weer thuis in Nederland…

De koffer van Tessa is 24 uur na de verdwijning op Khota Baru weer keurig netjes teruggekomen. ‘s Ochtends lag er keurig netjes een briefje onder de deur van de hotelkamer met daarop de mededeling dat de koffer bij de receptie was gebracht. Geluk bij een ongeluk voor Tessa is dat ze nog een paar nieuwe kledingsetjes erbij heeft. Dit komt natuurlijk altijd van pas.

De vlucht naar huis ‘s avonds om 12.00 is prima verlopen. Nadat we een uur te laat opgestegen waren door een defect aan de airconditioning zijn we toch nog rond 6.20 geland op Schiphol prima reis en daarmee kwam er een eind aan deze topvakantie! We hebben het echt onwijs leuk gehad en ontzettend veel gezien en meegemaakt!

Bedankt volgers van de reisverslagen voor jullie commentaren en leuke berichten!

One Response to “Koffer terug en weer thuis in Nederland…”

Leave a Reply