Langkawi…

Selamat Datang! Gisteren super rit gehad van George Town naar Kuala Kedah. Vanaf Kuala Kedah hebben we een anderhalf uur durende

misselijkmakende boottocht gemaakt naar Kuah (Langkawi) Mijn maag had de reis ternauwernood overleeft maar eenmaal in het havengebouw aangekomen heb ik de 400 meter ‘slipperrun’ richting de WC even aangescherpt.

Vanaf Kuah ging de reis naar ons resort het Berjaya Langkawi Beach resort. Echt super resort met echt fantastische chalets (zie fotos) Nadat we heerlijk hadden gezwommen, een Beo gespot, en de ‘whipsnake’ (sorry weer geen bewijs. Ik was verlamd van schrik) voor onze deur hadden weggejaagd sloeg de vermoeidheid bij Femke toe en dit leidde zelfs tot hoge koorts en hoofdpijn. Wel hebben we nog ‘s avonds absolute qualitytime gehad met ons vieren door lekker met z’n viertjes op het bed te kletsen terwijl het buiten mega hard onweerde en werkelijk waar stortregende (weliswaar niet zo hard als in Krommenie)

Vandaag gaat het stukken beter met Femke. Ze rust veel en de Sinaspril doet zijn werk. Echt zielig voor haar want zowel Tessa als Femke hebben het zoooo naar hun zin ook al zijn hier heel veel dingen zoveel anders. Zo hadden we op de boot een Maleisisch oud vrouwtje naast ons dat continue zat te boeren en te ruften. Apart! Daarnaast lijkt geen MaleiĆ«r te beschikken over een ‘tandgaaf’ aanvullende verzekering…

Maar goed we hadden deze dag 5 augustus toch ingepland als zwembad en stranddag. Vanmiddag besluiten we of we de excursie naar de Mangrove doorzetten bij Ayer Hangat. Hopelijk klaart vandaag ook het weer nog op. Terwijl ik dit typ ziet het er inderdaad naar uit dat dat gaat gebeuren…

Oh ja, de waarschuwing voor brutale apen is echt grappig (zie foto)

20140805-122529-44729480.jpg

20140805-122529-44729026.jpg

20140805-122529-44729243.jpg

20140805-122528-44728797.jpg

One Response to “Langkawi…”

  1. Christien says:

    Femke weer opgeknapt?

Leave a Reply