Mangrove tour Langkawi en de apenbende…

Klinkt als een spannend boek maar goed. Met Femke gaat het nu weer goed vandaag is ze lekker bijgekomen en heeft ze lekker met Esther aan het zwembad gezeten. Lesson learned hier….

Langkawi had echt 4-5 nachten moeten zijn. Dit hebben we foutief ingeschat. Het resort is namelijk fantastisch al valt de 3 man bediening op één gast wat tegen. Dit hadden er best 5 mogen zijn. Maar goed, het was lekkerder geweest om hier even volledig bij te komen en de e-reader eens aan te zetten (ik kan niet wachten hoe ‘het zonderlinge leven van het geniale bommenmeisje’ afloopt)

Morgen gaat de reis alweer richting Belum via de East-west road en gelukkig hebben we dus geen zieken.

Vandaag met Tessa (zonder Esther en Femke helaas) de trip richting de mangroven van Langkawi gemaakt echt super om te zien en heel veel gehoord van een fantastisch leuke kerel die onze gids was. Tessa liep vandaag iedereen bij te praten over ‘hoe lang een tong van een vleermuis is’, ‘welke kant vliegen vleermuizen op wanneer ze uit de grot komen’,’waarom mag je je tanden niet laten zien aan een Makaak’ etc. De mangrove bossen op Langkawi zijn dus heel uitgestrekt en schurken tegen Thailand aan.

De apenbende bestaat hier op het Berjaya Beach Resort uit een bende van 10 makaken die gewoon doodleuk op je balkon klimmen en hiervan alles meenemen wat ook maar enigszins eetbaar is. Bij ons werd zelfs een pak kaarten aan de ‘eetbaarheids’ inspectie onderworpen. Tof!

Kortom Langkawi; aan te raden. Morgen Belum en helaas ook weer de boot….

20140806-225009-82209859.jpg

20140806-225009-82209286.jpg

20140806-225009-82209612.jpg

8 Responses to “Mangrove tour Langkawi en de apenbende…”

 1. Jeffrey says:

  Kijk maar uit met die apen, je wilt niet dat ze je krabben of bijten.
  Veel plezier weer bij jullie volgende bestemming!

 2. Christien says:

  Fijn dat Femke weer opgeknapt is, en die apen…je hebt je kleine twee aapies maar daar ook echte enge apen..
  Jullie maken veel mee.. Gaaf!!

 3. Bien que capable d’immobiliser immédiatement nos tripes, ce qui en fait le médicament de choix des tranchées les plus immenses et les plus imminentes, Imodium ne pend qu’un m, et c’est bien dommage.

Leave a Reply