Update Belum

8 augustus 2014 Aangezien het restaurant hier dermate bagger is en omdat de prijzen van dit megaslechte restaurant ook nog eens 5x over de kop gaan omdat het eerstvolgende dorpje 45 min. rijden is, ben je eigenlijk wel gedoemd om op het resort te blijven….NOT! Het is 19.07 sharp wanneer de familie Koning koers zet naar Gerik. Een reis van 45 min. Femke en Tessa mogen kiezen waar we gaan eten en het feest is compleet wanneer Gerik blijkt te beschikken over een KFC die ook nog nog eens als POI in de navigatie als eerste ‘hit’ naar voren komt. Ok, voor een keertje. De locals kijken ons gek aan wanneer 4 bleekneuzen uit een autootje stappen en bestellen bij de KFC. Kortom best wel een leuke ervaring. De reistijd van 1,5 uur nemen we op de koop toe…

One Response to “Update Belum”

  1. Christien says:

    en smaakte het ?

Leave a Reply