Reisdag 12 augustus

Selamat Datang! Helaas moeten we ons paradijsje op Perhentian Besar alweer inruilen voor Kuala Lumpur. Daarmee is ook het aftellen begonnen naar onze terugreis. Vandaag reizen we per boot terug naar Kuala Besud en vanaf daar worden we naar Khota Baru gebracht waar we een binnenlandse vlucht om 15.00 nemen richting KL. Verwachting is dat we dan als het allemaal meezit rond 17.00 weer kunnen inchecken in het Federal hotel.

In KL hebben we morgen 13 augustus dan nog een hele dag om te shoppen (volgens Tessa en Femke) en op zich kan ik me daar wel in vinden.

Op Perhentian overigens heerlijk gehad. Zoveel moois onder water kunnen zien echt gaaf. Veel levend koraal vooral in prachtige kleuren en vis, heel veel vis. Voor de rest ook heerlijk kunnen eten bij een Thais restaurantje en daarnaast gewoon heerlijk kunnen bijkomen aan het strand.

Leuk was het ook om ook nog even van dit eiland af te hebben kunnen Facetimen en Skypen met beide opa’s en oma’s leuk!

Kortom een mooie afsluiting van de vakantie.

IMG_6251.JPG

IMG_6215.JPG

IMG_6220.JPG

IMG_6244.JPG

6 Responses to “Reisdag 12 augustus”

  1. Jeffrey says:

    Wow, mooie foto’s hoor. Geniet van de laatste dag(en) en goede terugreis!

  2. Christien says:

    Bounty Island is dr niks bij…
    Goeie reis terug en tot op de Tritonlaan

Leave a Reply